Dinner buffetten

De dinerbuffetten bestaan uit verschillende gerechten die u zelf kunt samenstellen. De hoofdgerechten worden opgediend in buffetvorm en worden aangevuld met Egyptische tuinbonen, rode bieten met rozijnen, broccoli met kaneel, saffraan rijst, verschillende verse salades, humus-sesamsaus, honingmosterdsaus, pikante saus en Romeins brood.


Apicius € 29,00 pp

Twee hoofdgerechten en één nagerecht. 


Trimalgio € 39,00 pp

Eén voorgerecht, drie hoofdgerechten en drie nagerechten.


Keuze uit de volgende gerechten

Voorgerechten

  • Romeinse salade: verschillende slasoorten met tonijn, olijven, pijnboompitten, tomaaten en komkommer
  • Borekas: bladerdeeg gevuld met gekruide fetakaas, salade, pijnboompitten en honing mosterd dressing
  • Romeinse bouillonsoep: heldere bouillon met vlees en groenten
  • Huisgemaakte linzensoep geserveerd met Romeinsbrood

  • Hoofdgerechten

  • Romeins speenvarken of beenham met vijgensaus
  • Gebakken lamrundergehakt in een ragout met abrikozen en dille
  • Ambachtelijk bereide kippendij met zuidvruchtensaus
  • Rack van ambachtelijk gehouden kruidenvarkens
  • In zijn geheel gegaarde zalm met gepofte tomaten uit de oven
  • Gestoofde visfilet met verse dille en citrus met saffraan
  • Vegetarisch ovengerecht met paprika, aubergine en courgette, gegratineerd met kaas
  • Gestoofd lamsvlees in een oriëntaalse saus, op basis van aubergine, tomaat en rozemarijn

  • Nagerechten

  • Fruitsalade in een honingwijnsaus met munt
  • Zuidvruchtensalade: dadels, vijgen, abrikozen en nootjes in een wijnsaus
  • Huisgemaakte ijstaart met zuidvruchten
  • Warm fruit uit de oven met crumble